JPN | PL
Strona główna Popularne Muzyka Rozrywka Sport Śmieszne

Eksperimenti social që po trondit botën/ Kur një njëri i pasur dhe një njeri i varfër të kërkojnë para për ti dhënë ushqim fëmijës, si reagojnë...(360video)

2018-05-16 306 Dailymotion

Udostępnij znajomym